Stand up Show Zaani & Hankonen

Zaani+Hankonen -kiertue naurattaa ympäri Suomea niin tuvissa, talleilla, kylillä ja toreilla.

Zaani tekee komiikkaa Rock 'n Roll asenteella puolentoista vuosikymmenen kokemuksella ja Hankonen tarjoilee vahvaa tulitukea tarkan viiltävien vitsien muodossa. Tule ja naura! 

Petri Hankonen

Kotoisin Piippolasta, mutta ei ole  vaari vaan koomikko. Vuoden tulokas vuosimallia 2014, saman kilpailun on voittaneet mm. Leikola, Salminen ja Patronen. Ja on saanut lahjottua tuomarit parissa muussakin kisassa. Nykyään stand upin lisäksi käsikirjoittaa muun muassa Villiä Korttia ja ohjaa sketsejä mutta päätyökseen on hauska, lavalla. Kotona on kuulemma kotitöiden jumala; saa vaikka rukoilla mutta mitään ei tapahdu.s

Zaani 

Oulunranskalainen vain ranskalainen oulussa? Ja tuleeko siihen ketsuppia? Vai kaikilla mausteilla? Mistä näistä tietää, mutta rokki soi ja nauruja riittää! Zaani pyörii telkkarissa Grillit Huurussa ohjelman juontajana ja muutenkin naama välkkyy tasaiseen tahtiin näköradion aalloilla mm. Konttori -sarjasta. Zaanin komiikka on samaan aikaan niin vahvaa riffiä sekä sooloa niin välillä unohtaa että kyseessä ei ole bändi vaan ihan vaan yksi mies!   Tee itsellesi palvelus ja tule kuuntelmaan kun Zaani&Hankonen pistää suut hymyyn ja mahat nauruista kipeäksi! 

Tilaa keikalle

Ota yhteyttä ja tilaa koomikko keikalle

Komediatalo, Ilari Valjakka
puh. 040 578 6699, myynti@komediatalo.fi