Stand-up show kolme pientä porsasta

Kolme pientä Porsasta

Kolme pientä porsasta on kolmen hauskan stand up -koomikon (JP Kangas, Harri Lagström ja XL Sami) kiertävä yhteisesitys jossa maailmaa parannetaan naurun voimalla. Esityksessä komiikka on ajoittain rajoja etsivää sekä puhuttelevaa joten pukukoodi on löysä pipo.

JP KANGAS

Kulttimaineeseen noussut stand up -koomikko JP Kangas on tien päällä jälleen. Tämä komiikan oman polkunsa kulkija tykittää oivaltavia one-linereitaan armottomaan tahtiin, ja jokainen lause on naula tylsyyden arkkuun. Lavalla JP ei sievistele, vaan pudottaa yleisön tuoleilta jutuillaan. Mustan huumorin ruhtinaaksi ja äijähuumorin kuninkaaksi luonnehdittu JP liikkuu ajoittain komiikan hyvän maun rajoilla, mutta tekee sen kuitenkin aina suurella sydämellä. JP on myös niittänyt mainetta kivuliaan hauskana roast -koomikkona, joten sitä on luvassa myös perus-stand up -keikoilla. Uskallatko istua eturiviin? 

JP:llä on takanaan tuhansia keikkoja, rivi pokaaleja sekä useita tv-esiintymisiä, joista kuuluisimpana kohua herättänyt esiintyminen Ylen Nenäpäivässä. Tämä sankari ei ole ihan tältä planeetalta! – Tv-esiintymisiä, mm. Huips!, Tammerkosken sillalla, Suomen Las Vegas ja Nenäpäivä-show – Viihdeohjelmien suomenmestari (2008) – Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Kong-show:n voittaja (2007) – Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Kong-show:n voittaja (2006)

XL SAMI

XL Sami on suomen kovakuntoisin koomikko. Samin järkälemäinen lavakarisma yhdistettynä lyhyisiin oneliner-vitseihin on kuin katsoisi Muhammad Alin kohtaavan kehässä kansantanssijan. Sami on nopea, hauska ja vahva! Samilla on takanaan satoja elokuvarooleja sekä useita maailmanennätyksiä ja maailmanmestaruuksia voimanostostapenkkipunnerruksesta. XL Sami nostaa penkistä sen minkä Pekka Niska lupaa! XL Sami tarjoaa silmänruokaa sokeille ja komiikkaa kuuroille.

HARRI LAGSTRÖM

Harrilla on tinkimätön asenne ja todellista sanottavaa. Lavalla hän ei säästele itseään tai yleisöään, eikä arastele tarttua kiperiinkään aiheisiin. Harri ottaa kantaa terävästi. Yhteiskunta saa kyytiä ja yleisö makeiden naurujen lisäksi kotiinviemisiksi ajattelemisen aihetta. Harri oli vuonna 2005 vuoden stand-up tulokas. Ne, jotka tietävät Harrin eivät unohda. Takavuosien hämmennyksenherättäjä on vetänyt henkeä pitkään, mutta keuhkoihin on kulkeutunut myös kitkerää pölyä. Ja nyt se pöly tulee särmikkäänä ja armottomana komiikkana ulos.

Tilaa keikalle

Ota yhteyttä ja tilaa koomikko keikalle

Komediatalo, Ilari Valjakka
puh. 040 578 6699, myynti@komediatalo.fi