Stand-up koomikko Risto K Järvinen

Risto K Järvinen

Muun muassa Ylen tv-ohjelmasta ”Naurun tasapaino” tuttu Risto Koo on voittanut lavarunouden SM-hopeaa koomisella lyriikallaan Turussa, viihdeohjelmien SM-kilpailujen pronssia stand up -esityksellään Kouvolassa ja Subtv:n sketsiohjelman "Sinä" autotallissaan Vantaalla. Hän on myös valloittanut tuomari Jone Nikulan ja voittanut Student's Talent -kilpailun.

Risto Koo on tehnyt yli tuhat stand up -keikkaa ympäri Suomen. Risto Koo kertoo esityksissään itselleen tärkeistä asioista, kuten esimerkiksi itsestään. Yleisö lähtee aina messiin, joskus jopa kotiin asti. Pyydettäessä Risto Koo räätälöi esityksensä tilaajan mukaan ja roastaa vaikkapa firman toimitusjohtajaa. Risto Koo on koulutukseltaan rakennusmestari ja siksi oiva valinta myös harjannostajaisiin.

”Nauroin pitkästä aikaan niin että meinasin laskea alleni. Syy kuoliaaksi nauratukseen oli koomikko Risto Koo. Vilpittömästi sanon, että mulla oli vatsalihakset kipeenä Riston jälkeen.” (Lotta Backlund blogissaan)

”Erityisesti esityksessäsi hyvää oli kyky reagoida huutelijaan. Jos kysyn itseltäni, kenen kilpailijoiden esityksen näkemisestä maksaisin rahaa, niin ääneni menee Risto Koolle.” (Jone Nikula Vantaan Sanomissa)

Tilaa keikalle

Ota yhteyttä ja tilaa koomikko keikalle

Komediatalo, Ilari Valjakka
puh. 040 578 6699, myynti@komediatalo.fi